Mountainbiken en meer...

Kampvuur

Bij MTB2GO experience center voel je je direct thuis. In de gezellige huiskamer kan je je verdiepen in een goed boek en in de Engelse pub ontmoet je andere gasten. Tijdens mooie dagen kan je heerlijk chillen op het terras. De privé- en gedeelde kamers hebben een eigen badkamer en een stevig ontbijt is inbegrepen. Ook voor lunch en diner zit je goed in het restaurant.

Vlakbij Nationaal Park De Hoge Veluwe, én op steenworpafstand van de stad, ligt MTB2GO experience center. Een ideale uitvalsbasis voor diverse activiteiten. of je nu met je gezin of vrienden wilt mountainbiken, of een bedrijfsuitje, kinderfeestje of vrijgezellendag organiseert, wij regelen alles in overleg met jou. Wij hebben gidsen die de omgeving van Arnhem en de mtb routes goed kennen. Ook kijken wij altijd naar het niveau van de fietsers en maken dan een passend plan voor een fietsroute (GPS). Wat wij ook doen zijn mtbs op locatie brengen wij halen jou spullen op waardoor je met jou groep naar Arnhem kan fietsen en daar kan overnachten etc.

Nationaal Park De Hoge Veluwe in dit enorme beschermde natuurgebied heeft de natuur vrij spel. Spot de Nederlandse big five, waaronder edelherten en wilde zwijnen. Zoveel vierkante kilometers wilde natuur doet iets met je! Arnhem staat ook bekend om de gezellige binnenstad. Mooie parken, leuke shopstraatjes en gezellige restaurantjes; je vindt het hier allemaal!

Vragen en/of opmerkingen?
Klik op de button hieronder, vul het contactformulier in en we nemen contact met je op!